Hotel Artemis în câteva cuvinte

Întîmplarea a făcut ca un român din Banat să se îndrăgostească de numele zeiței vânătorii și prin dragostea domniei sale de frumos să numească locația – Hotel ARTEMIS.

Situat în centrul stațiunii Băile Herculane, una dintre cele mai vechi stațiuni din lume, la cîțiva metri de rîul Cerna, se simte zilnic adierea aerului proaspăt ca la 2000 m, ce te îmbie la o plimbare prin frumoasa și bimilenara noastră stațiune, sau la odihnă.

Camerele hotelului au decor clasic elegant, balcon (90 % din capacitate), baie proprie, dotată cu articole de toaletă gratuite, uscător de păr, televizoare cu ecran plat.

Oaspeții au la dispoziție WI-FI gratuit, un ștrand termal în aer liber (ptr copii și adulți), terasă de vară prevăzută cu gril, sală de conferință și parcare proprie- gratuită .

Hotelul va avea în dotare (începând cu data de 01.martie 2020) o bază de tratament proprie, la cele mai înalte standarde, situată la parterul complexului, prevăzută cu 2 bazine de sulf foarte generoase, și care va cuprinde cuprinde toată gama și aparatura de fizio-kinetoterapie și recuperare, cabinet masaj și SPA.

Hotelul dispune de o recepție cu program nonstop, o capacitate de cazare de 70 locuri (camere duble, triple, single și apartamente), utilate și dotate modern (conform clasificării), cu mic dejun inclus.

Hotelul, mai dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 locuri și bar propriu. Într-o atmosferă relaxată dar elegantă și cu un decor modern, vă vom surprinde cu preparate din bucătăria românească și europeană, gătite din ingrediente proaspete și atent selectate, la prețuri de bun simț. Desigur suntem pregătiți să organizăm pentru dumneavoastră evenimente, vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii în acest sens.

Toate aceste dotări, împreună cu atitudinea pro-client și atenția la detalii, au făcut ca Hotel ARTEMIS să devină în scurt timp una dintre cele mai solicitate unități de cazare din zonă, populară atât cu turiștii romăni cât și și străini.

Vă invităm, deci, cu căldură, să ne treceți pragul și să ne oferiți ocazia de a demonstra nivelul la care se află experiența Hotel Artemis.

COSMIN DRĂGOTOIU

General Manager, Hotel Artemis

10ea1062-659b-4995-9800-cb53b328e7eb
Camera twin - Hotel Baile Herculane
Restaurant - Hotel Artemis - Baile Herculane